Taustatietoja

Matkalla maailmalle?

Pienen ikäni olen kiertänyt maailmaa, kokenut paljon ja nähnyt enemmän. Olen koonnut tälle sivustolle matkavinkkejä, jotka toivottavasti auttavat sinua etsimään uusia maisemia ja tutustumaan kiehtoviin kulttuureihin. Matkalla oleminen ja perille pääsy ovat molemmat minulle tärkeitä. Nämä matkavinkit sisältävät asioita alkaen matkan suunnittelusta ja pakkaamisesta aina perillepääsyyn asti ja kaikkea siltä väliltä.

Aloin koota näitä matkavinkkejä kun ystävät ja tuttavat kyselivät neuvoja siitä, miten johonkin käymääni kohteeseen pääsee ja mitä siellä pitäisi nähdä. Huomasin lähettäneeni useita sähköposteja, joissa toistuivat samat vinkit. Lopulta oivalsin että voin laittaa vinkit esille myös muiden nähtäväksi. Jos nämä tekstit auttavat vastaamaan kaukokaipuuseen, ovat ne palvelleet tarkoitustaan.

Matkan suunnittelu, tavaroiden pakkaaminen ja matkalle lähtö ovat osa matkaa. Kun on matkalla yksin, pitää osata toimia oikein eri kulttuureissa ja liikennevälineissä. Vaikka olen viettänyt paljon aikaa maalla, merellä ja ilmassa, pidän muistilistat mielessä myös silloin kun uudelleen suunnistan kaukaiseen kohteeseen.

Toivotan sinulle mukavaa ja turvallista matkaa!

Olavi Lavi

P.S. Pidän tätä sivustoa yllä nimimerkin avulla.